Jens Langknivs Gruppe

Aldersgrene

Bæver

Bæverne er de yngste i gruppen, fra 5-7 år. Her lærer man hvad det vil sige at være spejder, at være en god ven og sjove ting om naturen. Bæverne har 2-3 lejre årligt, som kan være i hytten eller andre spændende steder, fx Kalkgrupperne.

Ulve

Ulvene er fra alderen 7-10 år. Her lærer man de basale spejderting, som skal give ulven viden og erfaring til resten af deres spejdertid. Ulvenegrenen har 2 faste lejre om året, hvor deres spejderfærdigheder skal prøves af. 

 

Stifindere

Når man er færdig som ulveunge, bliver man stifinder. Stifinderene tager udgangspunkt i livet som indianer, og man sover b.la. i tipier. Stifinder er der en del udendørsarbejde, og man begynder hér at bygge en hel lejrplads. 

 

Storspejdere

Når du bliver 12 år, rykker du op og bliver storspejder, og her bliver man til man bliver 18 år. Som storspejder er der 3 faste lejre, hvor man på to af lejrene bruger sine spejderfærdigheder, og bygger lejr, løber o løb osv. hvor man på den tredje faste lejr, skal tilbage i tiden og leve i 30'erne, og arbejde sammen med politiets efterretningstjeneste, for at bekembe gangstere

 

Pioner

Når du er blevet 18 år, og ikke længere kan blive storspejder rykker man op som pioner. Som pioner er der kun 2 faste lejre om året. Som pioner øver man sine lederevener, og hjælper til på lejre som fx postmandskab. 

 

Rover

Når du fylder 25 år, er du rover. Denne aldersgruppe er du en del af resten af din spejder tid. 

DEL PÅ: